Magnutti's Photoblog

Pictures & Else

 • Visit us at www.magnutti.se

 • Calender

  November 2009
  M T W T F S S
   1
  2345678
  9101112131415
  16171819202122
  23242526272829
  30  
 • Meta

Jag är inte som andra……

Posted by magnutti on 02 November 2009

Jag har under några veckors tid nu provat mig fram och lagt fokus på (….där var jag allt lite rolig…!) bilder med rörelseoskärpa,  -bilder åt det lite mer abstrakta hållet.
Jag har lärt mig en hel del under dessa veckor och framförallt kanske bildat mig en bättre uppfattning om vad jag själv tycker om denna typ av bilder. Det är här jag inser att jag inte tycker som “alla andra”…..
För någon vecka sedan tog jag en serie bilder på samma motiv och provade mig fram länge och väl  för att skapa bilder av olika karaktärer. Jag fastnade till slut för tre olika bilder som alla skilde sig åt i sin textur/rörelseoskärpa. Bilderna lade jag ut på den gemensamma bloggen, “Kreativa fotografer”, och frågade efter synpunkter. Utfall från denna lilla “marknadsundersökning” är att alla utom min egen gamle fader tyckte att bild 1 var bäst!. Själv tycker jag att bild två är bäst, -den gör ett lugnare intryck för mig. Jag tycker med andra ord inte som “alla andra”…….men det gör inget för det är “min bild” och “min bild är min”….( för att låna lite utrryck från Terje Hellesö)!
De tre bilderna togs med 1/8 sek, bländare 13, brännvidd 75mm och ISO 800. Bara skakning av kameran under exponering och inga “kreativa” funktioner in photoshop har använts.

Här är bilderna som miniatyrer, samt min favorit inlagd direkt i inlägget.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: